Julklappstips till en yogaperson

Nu är det några enstaka veckor kvar till julafton…och med allt vad det innebär… Personligen älskar jag att få julklappar lika mycket som jag älskar att ge. Jag blir faktiskt som ett litet barn på själva julafton även om jag är duktig på att kamouflera det i vuxen ålder…

Denna vecka ger jag dig fem julklappstips till dig själv eller till en person som du vet gillar att utöva yoga. Det är fem av mina egna favoriter och en av dem hoppas jag ligger under min julgran på julafton…

Från mina “Annas favoriter” tidigare i år hittar du fler julklappstips.

Varför inte praktisera yin yoga denna vecka för att både spara på och hämta ny energi till alla aktiviteter under december månad!?

 

julklappstips-yoga-julyoga

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *