Jag klarade det!!

Jag klarade min utmaning för 2016 att publicera en ny video i veckan hela förra året. Jag är otroligt stolt över mig själv för det.Det har varit roligt, lärorikt men också mycket frustration och tårar.

Som jag berättar i videon blev jag sjukskriven i slutet av förra året för utmattning. Därför blir min utmaning och löfte till mig själv 2017 att just ta hand om mig själv, ta livet i ett långsammare tempo och omfamna min högkänslighet.

Det innebär att jag inte vet hur många videos jag kan och orkar göra under 2017. Jag kommer fortsätta så länge energin och glädjen finns. Vilken tur för dig att det då finns så många videos i mitt videobiblioteket för dig att välja på att det inte gör något!
Jag vet inte heller, i skrivande stund, vilka sorts videos jag kommer göra under 2017. Vi får se. Kanske berättar jag om min resa för att återhämta mig. Kanske berättar jag om hur det är att vara högkänslig. Kanske blir det mer om Ayurveda. Självklart blir det yogapass – hur många och i vilket form får vi låta tiden utvisa.

Kolla videon här.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *