yoga i bjärred

Följ mig gärna på Facebook, Instagram och Youtube (där jag är Sveriges största svensktalande yogakanal).

Du kan komma i kontakt med mig via anna@yogamala.se

Basic doesn’t mean easy and slow is the fast way

Ovan citat försöker jag leva efter…och jag är Anna (född 1979) och bor i Bjärred med min man och två söner (födda 2007 & 2009).

Jag ser inte yogan som lösningen på några problem överhuvudtaget utan yogan är ETT (1) redskap för att hjälpa oss utvecklas fysiskt och mentalt så vi kan möta livets upp- och nedgångar. För så är det ju. Livet går ju upp och ner. Ingen är förskonad från det och allra minst en yogalärare…

Mitt mål med mina klasser är att du ska få lära känna dig, din unikhet, din potential och styrka såväl fysiskt som mentalt. Jag vill att du ska få uppleva den viktiga kopplingen mellan en stark kropp och mentalstyrka.

Mina yogaklasser, som har ledorden ”basic doesn’t mean easy”, är utmanande men utformade på ett säkert och lekfullt sätt så att det blir tillgängligt för både nybörjare som mer erfarna yogisar. Mina klasser karaktäriseras av lugna och pedagogiska instruktioner. Jag eftersträvar att undervisa med mjukhet men där teknik har en central roll.

Självklart utmanar jag dig där du just nu är i livet så att du kan finna din egen lärare inom dig och växa som person. Jag uppmuntrar dig till att bygga styrka, finna trygghet i din balans och utforska andningen i relation till den fysiska och mentala kroppen. Jag bjuder in till att sakta ner.

Mitt viktigaste motto som jag upprepar är ”be kind to ME and others”

Jag har mitt hem i Ashtanga yogan men hämtar inspiration från andra yogaformer. När det gäller min undervisning inspireras jag av Chuck Miller och Annie Carpenter.

Oavsett anledning till att du börjar med yoga så är du välkommen till mig. De flesta dras till yogan via asanas (yogaställningarna), vilket jag själv också gjorde. Detta är en bra start och jag känner det glädjande att de flesta av oss också finner de övriga delarna av yogan tillslut. Även om vi vill ha fitness så får vi mindfulness, självinsikt och ett inre lugn på köpet. Jag är ytterst hoppfull att yogisar omfamnar allt som yogan kan erbjuda utöver yogaställningarna.

Här finns en intervju med mig om du är mer nyfiken på vem jag är.

Du kan komma i kontakt med mig via anna@yogamala.se