admira_rgb

Admira Kvinnohälsa är en barnmorskemottagning i vackra lokaler på rofyllda Sankt Lars området i södra Lund. Vi vill ge dig och din partner ett personligt, förtroendefullt bemötande, hög tillgänglighet, kontinuitet och medicinsk kompetens som vi vet är viktiga delar för att främja en trygg graviditet och förlossning. Vi erbjuder bland annat mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning och cellprovstagning. Hos oss är besök gällande graviditet, preventivmedel och viss provtagning för könsjukdomar kostnadsfria, eftersom vi har avtal med Region Skåne. Klicka här för att komma till Admira Kvinnohälsas hemsida.

HMC-gubbe_A5

 

Hälsomedicinskt center finns för dig och din familj, där du befinner dig i livet. Vi har i vårt dagliga arbete fokus på hållbar hälsa och jobbar tillsammans med dig för att förebygga ohälsa.

Med ett professionellt team på tre barnmorskor och två gynekologer jobbar vi på uppdrag av Region Skåne och erbjuder barnmorskemottagning, både i Lomma och Hjärup med:

  • stöd genom hela graviditeten och rutinultraljud i samarbete med Emma Ultraljudsklinik och Ultraljudsavdelningarna på Kvinnokliniken SUS.
  • preventivmedelsrådgivning
  • hjälp vid sexuellt överförbara sjukdomar
  • graviditetstest
  • sexualrådgivning 
  • gynekolog (för våra listade patienter).
  • Vi erbjuder också cellprovstagning, oavsett var du bor i Skåne!

För mer information och kontaktuppgifter klicka på länken. Välkomna!

sundet

 

SUNDETS KVINNOHÄLSA – Din barnmorskemottagning i Bjärred

Vi är två barnmorskor med lång erfarenhet och bred kompetens som jobbar för att du och din partner ska få ett tryggt och personligt bemötande under er graviditet.

Förutom mödravård erbjuder vi preventivmedel och provtagning för könssjukdomar.

Att komma till oss är kostnadsfritt då vi jobbar på uppdrag av Region Skåne.

Vi tar också cellprov på dig oavsett var du bor.
För mer information och kontaktuppgifter klicka på länken. Välkomna!

 

Jenny är en fantastisk familjefotograf som vunnit många priser för sina barn- och familjeporträtt.